The best for you, everyday!

DESPRE NOI

Sorin Quicktrans, este o companie de transport internațional de marfă care oferă servicii în toată Europa cu 46 de autoutilitare 3,5 tone, atat carosate si prelate.
Din dorinta de a veni intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor nostri, ne aflam intr-o permanenta dezvoltare, prin urmare numarul autoutilitarelor din parcul nostru auto creste constant. 

Chiar în acest moment, autoutilitarele noastre sunt raspandite prin toată Europa, inclusiv în țările scandinave și pot fi la dispoziția dvs. pentru nevoile dvs. de transport. De asemenea, dispecerii noștri vă pot ajuta în orice moment.

Ca partener, veți putea accesa în timp real harta, vizualizând numărul de mașini disponibile pe care le avem în Europa și, cel mai important, locul exact în care se află marfa dvs. și starea transportului.

Suntem o echipă ambițioasă și transparentă, cu experiență îndelungată și oferim consultanță de specialitate în alegerea serviciului potrivit pentru nevoile dvs.

Mărfurile dvs. vor fi întotdeauna în siguranță cu asigurarea noastră CMR în valoare de 100 000 EUR pentru transport internațional de marfă.
Șoferii noștri sunt întotdeauna pregătiți și instruiți pentru a oferi cele mai bune servicii, au căști, veste, ochelari, lanterne și cizme pentru încărcări în fabrici.

Vă putem oferi, de asemenea, în jur de 30 de autoutilitare (5-8 ewp) de la partenerii noștri apropiați / colaboratori, astfel încât să vă putem acoperi solicitările în orice moment al zilei și al nopții.

SC SORIN QUICKTRANS SRL
Bucuresti, Str. Iosifesti, nr. 2E
RO 33933090 , J40/15010/2014

Vă mulțumim foarte mult și sperăm să primim răspunsul dvs. favorabil în curând.
Dacă am reușit să creăm interes pentru serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne sunati la +40.720.066.803 / +40.720.066.779 sau să ne trimiteți un e-mail la office@quicktranslogistic.ro și, de asemenea, ne puteți trimite nevoile dvs. de transport prin Skype , Whatsapp.

QUICKTRANS LOGISTIC IN CIFRE

+ 0
Ani experienta
0
Autoutilitare 3,5 tone
0 K
Asigurare marfa
+ 0
Clienti multumiti